Nimbusparken 11, 2. Th · 2000 Frederiksberg · Tlf. 20675482 · forlaget@bogherognu.dk
 
Beatles for alle 2
Af Per Wium
Illustreret af covers

136 sider
159.20 kr. uden moms
199.00 kr. med moms

ISBN 9788793093706

NY, UDVIDET UDGAVE

TILBUD til medlemmer af rock- og Beatles-grupper på Facebook: 149 kr. inkl. moms og forsendelse

En letlæselig bog, der ikke kræver teoretiske forudsætninger hos læseren. Bogen fortæller om 'lyden af The Beatles', om deres musikalske udvikling, om partnerskabet Lennon/McCartney og flere generelle emner, der er vigtige for gruppen og dens musik. Desuden en gennemgang af alle de officielle Beatles-album med særlig fokus på en lang række udvalgte sange. Nye kapitler om George Harrison og Ringo Starr og anmeldelse af McCartney-koncerten 2015.


Om 1. udgave: "Gennemgår med gehør en udvalgt perlerække af kvartettens sange og fortæller ved eksemplets magt, hvad der er op og ned på The Beatles. Det er meget smittende. Og man får hele tiden lyst til at afbryde læsningen for at tjekke efter, om der nu også sker det, han hævder et minut og syv sekunder inde i en skæring. Det gør der! Det kan lyde som en ‘Beatles for begyndere’. Det er det i den grad også, men også viderekomne kan sagtens få noget ud af dette lille con amore værk, som er godt tænkt og på sine egne afklarede præmisser ret sikkert udført, yeah, yeah, yeah".
Torben Bille, torbenbille.dk
Om 1. udgave: "Wium er en begejstret fortæller, og man mærker tydeligt hans beundring for gruppen og deres måde at arbejde med musikken på."
Morten Fischer, Musikeren
Om 1. udgave: "Beatles er min ungdom og min musikalske baggrund, men spændende at få en musikkyndig og -teoretisk forklaring på, hvorfor de er så gode. Nu ved jeg f.eks., hvad "middle eights" er for noget, og hvad de betyder i de mange elskede Beatles-numre.
Jens-Emil Nielsen, forf. til bl.a. Beat og folkemusik
Om 2. udgave: "Den meget brugte Beatles-foredragsholder Per Wium øser ud af sin viden og gennemgår systematisk en lang række af grupens numre... Det er en meget grundig og absolut sober bog, der emmer af begejstring for musikken".
Per Månson, Dansk BiblioteksCenter
Om 2. udgave: "En flot, væsentlig større og revideret udgave... Ud over de nye sange, som analyseres, og flere kapitler, indeholder bogen også Per Wiums blændende skarpe, musikalske iagttagelser af Paul McCartney-koncerten 2015 på Roskilde Festivalen.... et MUST for enhver, som holder af Beatles-musik og stadig ønsker at lytte med nye ører".
Poul Nowack, Fan Club for dansk pigtrådsmusik, Facebook
Om 2. udgave: "Et sandt overflødighedshorn af tips til, hvorfor The Beatles´ lyd er så speciel. Per Wiums force er, at han evner at forklare det svært forståelige enkelt på en måde, så min hjerne omsider kan forstå, hvad det er, mine ører kan lide at høre!".
Søren Mathiesen, BEATLES AGAIN, Dansk Fanklub, Facebook
"Gaveforslag til den Beatles-glade onkel... en let-læselig og ganske underholdende bog - også det hjerteblødende forsvar for Ringo Starrs kvaliteter...".
Henrik Friis, GAFFA
"Det er livsbekræftende at opleve, at alle jer, der er født efter Beatles, har tilegnet jer gruppens fantastiske musik og bliver inspireret af den til ny, god musik. Denne bog er et godt, lille bidrag til at blive husket på, hvor stor musikken er. Tak til Per Wiums fine opdatering af bogen, og ja: Beatles ER for alle."
Peter Elmelund, bibzoom.dk
 
Til bestillingssiden »

Forlaget, priser og betaling »

Alle titler


100 års kærlighed
70´er rock
80´er rock
90´er rock
Ama´r nr. 1
Beat og folkemusik
Beatles for alle 2
Den danske krimi
Den nordiske femikrimi
Doktor Leunbach
Farligt begær
Forklædt som krimi
H.C Andersen som ung
Hans Scherfig som ung
Henrik Pontoppidan som ung
Herman Bang som ung
Hit House
Højskolen på gadeplan
Jazz i Reprisen
Johannes V. Jensen som ung
Kampen for fri abort
Karen Blixen som ung
Klaus Rifbjerg som ung
Man skal jo starte et sted. Peter Abrahamsen fortæller om sit liv.
Martin Andersen Nexø som ung
Mennesker på sindssygehospital
Mor var en engel
Mælkepop og pigtråd
Når jeg ser et rødt flag smælde
Overtro - mere end tro?
Pigtrådsmusik
Rock´n´roll - musik eller galskab?
Slå nu til, din tøsedreng
Steen St. Blicher som ung
Så hårene rejser sig
Tove Ditlevsen som ung
UNG 1900-1930
UNG 1930-1950
UNG I 50´ERNE
UNG I 60´ERNE
UNG I 70´ERNE
UNG I 80´ERNE
UNG I 90´ERNE
Unge, alkohol og fester